miércoles, 11 de marzo de 2009

Pràctica 4: Cientifics

Aquesta practica ja es va complicar una miqueta mes.
Consistia en una escena on teniem varies animacions: uns liquids que pujaven i baixaven, unes bambolles que ixien dels liquids, una gota que caia, un fum que anava ixint, i una flameta.
Primer vam tracar tots els elements en diferents capes.
Després mitjançant grafics i clips de pelicula vam  crear totes les animacions.
Per a els liquids vam crear un movieclip amb la forma del liquid i una màscara amb una interpolació de moviment que anava mostrant i ocultant el liquid.
Per a les bombolles un sols moviclip amb el grafic d'una bombolla amb una guia de moviment ondulada i jugant amb el parametre del alfa. Este movieclip despres el vam duplicar en la linia de temps principal per a crear les altres bambolles.
per a la gota, un altre clip de pelicula amb una interpolacio de moviment de la gota per a que caiguera una i altra vegada intentant que coincidira amb els moviments del liquid.
Per al fum, un altre clip de pelicula amb una interpolacio de forma, desenfocant les formes per a donarli un aspecte mes realista de fum.
I finalment per a la flameta, un altre movieclip amb una interpolacio de forma de la flama.

En aquesta pràctica hem apres a utilitzar els clips de pelicula i que serveixen per a crear animacions en bucle, indefinides que van reproduinse independentment de la linia de temps principal; i que son molt utils per a crear varies animacions iguals en una mateixa escena, ja que podem anar duplicantles sense augmentar molt el pes de l'arxiu.

P.D: per cert Magda, en l'archiu que t'he passat ui no està acabada la pràctica. El archiu bo es el que et vaig passar en classe aquell dia que ens ho vas demanar.

No hay comentarios: