miércoles, 11 de marzo de 2009

Pràctica 5: Caixons/botons

Aquesta pràctica consistia en la creació dun element que ens poguera servir com a un element de botons en una pagina web per exemple.
Es tractava d'una caixonera on apretaves un caixo amb el ratoli i aquest s'obria i apareixien uns documents; despres tornaves a apretar i els documents s'amagaven i es tornava a tancar el caixó.
Per a d'açó primer hem traçat les formes en diferents capes.
despres hem creat les animacions del caixó i de les fulles amb interpolacions de moviment i màscares per a mostrar els elements sols cuan tenien que apareixer i a continuacio hem copiat els fotogrames i els hem invertit per a crear l'animació contraria per a cuan tornes a apretar el botó.
després hem creat capes amb formes per a crear les zones sensibles dels botons.
Una vegada açò amb fotogrames claus i les accions hem añadit accions als botons "dient-los" que cuan aprete s'ha de reproduir la pelicula fins al propxim fotograma clau al que li hem dit "stop" i una altra volta el mateix per a la segona volta que apretes.

Amb aquesta pràctica hem començat a aprendre un poc sobre les posibilitats que ens dona el flash sobre les accions; molt utilitzades en les pàgines web.

No hay comentarios: